گل مژه چگونه می تواند در داخل چشم ایجاد شود و ما چگونه باید از بروز آن پیشگیری کنیم؟ توصیه چشم پزشکان در این خصوص چیست؟ آیا روشهای طبیعی برای درمان گل مژه وجود دارد؟
اپتومتریست و متخصص چشم پزشکی دکتر کیپور در این خصوص گفت: گل مژه در تمامی رده های سنی شایع است و یک التهاب عمومی است که به دنبال وجود عفونت های باکتریایی در غده های چربی پلک پدید می آید. گل مژه باعث ایجاد نوعی تورم در پلک ها و احساس سنگینی پلک همراه است و این احساس سنگینی و برجستگی در پلک ها جای نگرانی ندارد و پس از طی شدن دوره زمانی از بین خواهد رفت و بهبود می یابد.
دکتر کیپور برای سریع تر شدن روند بهبودی اشاره کردند: انجام برخی کار ها مانند کمپرس آب گرم به تعداد ۳ یا ۴ بار روزانه باعث تخلیه گل مژه خواهد شد. زمانی که گل مژه سیر پیشرونده ای داشته باشد می تواند باعث برخی اختلالات مانند درجاتی از آستیگماتیسم می شود.
گل مژه می تواند خطرناک واقع شود چون این بیماری باکتریایی و قابل انتقال است یعنی می تواند سرایت پیدا کنند پس برای پیشگیری از این بیماری رعایت بهداشت فردی اکیدا توصیه می شود. افراد دچار گل مژه باید از تماس دست ها با پلک همچنین مالش دادن چشم ها حتما خودداری کنند.
دکتر کیپور در پایان افزود: عامل مهم برای پیشگیری کرن از گل مژه رعایت کردن بهداشت است. با شست و شوی منظم چشم ها و پلک ها با شامپو بچه می توان تا حدی از ابتلا به این بیماری جلوگیری کرد. همچنین افرادی که دچار گل مژه هستند می توانند از ژل های ویژه مرطوب کننده استفاده کنند.
با کانال تلگرام «هفت حوض» همراه شوید
منبع: www.7hooz.com